Seminar Digitalisering: gebruik & visualisatie van data

Seminar Digitalisering: gebruik & visualisatie van data Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Ontdek de kracht van Big Data en IIot in de Industrie. Leer hoe gegevensverzameling, analyse en visualisatie kunnen leiden tot betere inzichten, geoptimaliseerde prestaties en proactief onderhoud.

De ontwikkelingen op het gebied van digitalisatie via de CLOUD naar visualisatie gaan razend snel. Tijdens het seminar Digitalisering: gebruik & visualisatie van data presenteren JUMO, Kensan, EUCHNER en Yokogawa de laatste innovaties en delen hun opgedane kennis aan de hand van praktische voorbeelden.

Dirk Kop – JUMO, opent het seminar en demonstreert de modernste technologieën om het brouwproces te automatiseren en data te visualiseren. Aan de hand van een brouwerijopstelling laat hij zien wat er nodig is om bier te kunnen brouwen en het proces te optimaliseren.

De tweede presentatie wordt gegeven door Wiek Wijnands van Kensan. Hij duikt de diepte in over hoe je met Industrial Analytics & Machine Learning in de volle breedte Predictive Maintenance kan toevoegen aan Asset Management. Kensan is een specialist op het gebied van Asset Management en Smart Industry en heeft op basis van Weidmüller AutoML de Asset Health Monitor ontwikkeld. ‘Smart data’ als fundering voor innovatie en operationele excellentie.

Na de pauze stapt Vladimir Dragosavic namens EUCHNER het podium op. Hij geeft een presentatie over manipulatie, Smart-safety, Algoritmen en AI. Hij bespreekt enkele treffende voorbeelden en op de beursvloer staat een live demo-opstelling waarop je zelf manipulatie kunt proberen te ontdekken.

Het seminar Digitalisering: gebruik & visualisatie van data sluit af met een presentatie van Bart Jan Homan namens Yokogawa. Hij bespreekt de nieuwste ontwikkelingen richting Industriële Autonomie. Aan de hand van concrete voorbeelden legt Bart uit hoe je slimmere en meer autonome en efficiëntere productieprocessen kunt realiseren.

Wil je meer weten? De WoTS 2024 is de grootste industriële vakbeurs van de Benelux. Bezoek de website voor meer informatie en meld je aan voor een kosteloos bezoek.