Jan van der Aa, Aadvise

Jan van der Aa, Aadvise Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op 15 mei 2019 ontving FHI het trieste bericht dat een voormalig lid van de beurscommissie van E&A is overleden: Jan van der Aa.

Hij was net zeventig geworden, maar nog net zo energiek als dat veel mensen in de elektronica branche hem kenden. Jan was een beurstijger. Daar kwam de energie, het enthousiasme en de inventiviteit goed in van pas. Met zijn paviljoen en de bijbehorende deelnemers was hij prominent aanwezig op beurzen van FHI.

Jan van der Aa had een neus voor goede connecties, opvallende acties en effectieve combinaties. Met Aadvise had hij een specifieke kijk op standbouw, maar ook op leuke gimmicks. Bij hem kon je langs voor een AA’tje. De slogan ‘Bundles business better’ is ook een mooie manier van Jan om kwaliteiten een goed label te geven.

Tijdens E&A 2019 informeerden leden en exposanten elkaar. De verwerking van het grote verlies was gedurende de beurs voelbaar. Tegelijkertijd voelden veel branchegenoten een dankbaarheid voor de kracht die hij aan velen gegeven heeft. De oprechte deelneming voor zijn leven werd gedeeld op een beurs.

Jan van der Aa zal zeer gemist worden. Leden, klanten, bezoekers, contacten en collega’s van FHI in de Industriële Elektronica zijn dankbaar voor de ervaringen die met Jan zijn opgedaan. Wij wensen Truus en de naasten veel sterkte.