Inschrijvingen World of Laboratory stromen binnen

Inschrijvingen World of Laboratory stromen binnen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Het gaat goed met het aantal inschrijvingen voor World of Laboratory. Na een voorzichtige start zien we dat exposanten zich sinds de coronaversoepelingen van 25 februari jl. massaal inschrijven. We zien er allemaal naar uit om weer live samen te komen en dat is te merken. En het is uiteraard, ook na de deadline, nog steeds mogelijk om in te schrijven. Als deze lijn doorzet, kunnen we in september uitzien naar een zeer succesvolle World of Laboratory.

Warme belangstelling

Ook voor de projecten is veel animo. De X-peditions zitten zo goed al vol en het seminar programma is definitief.  Op 27 september staat het seminar over voedselveiligheid en op 28 september is het thema duurzaamheid aan de beurt. Op 29 september hebben we een druk programma met zowel het thema “Innovaties in de sample workflow” als “Veilig werken met onveilige stoffen”. Allemaal actuele onderwerpen die de nodige bezoekers zullen trekken.

Tot slot nog een opmerking voor de exposanten die zich al hebben ingeschreven: we zijn druk bezig met het intekenen van de stands en paviljoens op de beursplattegrond. Binnenkort krijgt u bericht over uw plaats op de beurs. Heeft u zich nog niet aangemeld voor deelname aan WoTS 2022? Wacht niet te lang, want wie het eerst komt wie het eerst maalt bij het indelen van de definitieve plattegrond.

Schrijf u vandaag nog in voor deelname aan World of Laboratory via: https://fhi.nl/wots/inschrijven/.